Razie la Timișoara, noaptea trecută! Amenzi de peste 57.000 de lei date de poolițiști în doar câteva ore

Amenzi de zeci de mii de lei, date de polițiștii timișoreni, în doar câteva ore!

Seara trecută, în intervalul orar 19:00-01:00, polițiștii împreună cu jandarmi, au organizat o acțiune punctuală pe raza municipiului Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Desfășurare de forțe pe Bega! Pompierii, scafandrii și polițiștii, în alertă după ce un bărbat a dispărut in apă

Astfel, au fost legitimate 140 de persoane, au fost controlate 33 de autoturisme și verificate 85 de societăți comerciale.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 57.080 de lei. Dintre acestea, 12 au fost aplicate pentru nepurtarea măștii sanitare, în valoare de 35.500 de lei.

În ceea ce privește traficul rutier, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.030 de lei.

CITEȘTE ȘI: 103 cazuri noi de COVID, de ieri până azi! Alţi 20 de oameni au murit şi au fost raportate şi 130 de decese care nu au fost trecute la timp în baza de date

36 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 16.550 de lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.