Razie de amploare, noaptea trecută în Timişoara!

Poliţiştii au verificat noaptea trecută 26 de societăți comerciale și au aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 50.000 lei.

Noaptea trecută, între orele 22.00 – 06.00, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră și investigații criminale.

CITEȘTE ȘI: Emoţii pentru elevii de clasa a VIII-a! Mâine încep examenele

Poliţiştii au verificat legalitatea funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost legitimate 785 de persoane şi verificate peste 370 de autovehicule. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 176 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 51.455 de lei.

Totodată în urma activităților desfășurate au fost conduse la sediul poliției 16 persoane pentru verificări suplimentare.

CITEȘTE ȘI: Victorie pentru România! Simona Halep a câștigat turneul Roland Garros!

La activități au participat Gruparea Mobilă de jandarmi, lucrători ai I.S.U. Timiș și polițiști criminaliști.

Capture3

Capture2

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.