Skip to main content

Răzbunare, în stil mafiot! Un bărbat a fost atacat cu cocktail-uri Molotov, în propria casă

Incident extrem de grav, petrecut la ora 3:00 noaptea, când un bărbat s-a trezit cu un geam spart şi mai multe sticle incendiare aruncate în locuinţa sa.

Totul s-a întâmplat în localitatea Şofronea, judeţul Aard, în dimineaţa zilei de 7 noiembrie, după ce victima îi vânduse unui tânăr, un scuter, contra sumei de 4.500 de lei.

După câteva zile, vehiculul s-a stricat, iar cumpărătorul a vrut să îl returneze, lucru cu care vânzătorul nu a fost de acord.

CITEŞTE ŞI: Nicolae Robu, despre TM 2023: „Un adevărat dezastru! Dacă aş fi fost primar, s-ar fi întâmplat alte lucruri”

Aşa că tânărul, care s-a considerat păcălit, a vrut să se răzbune.

Şi-a luat trei prieteni şi cu toţii s-au îndreptat, în miez de noapte, către locuinţa bărbatului care a vândut scuterul.

Au spart cu o piatră, un geam al casei, după care au aruncat înănutru mai multe cocktail-uri Molotov.

Din fericire, sticlele incendiare au fost umplute cu motorină, astfel că au produs mai mult fum decât foc, astfel că pagubele sunt neînsemnate.

Însă, atacatorii au fost capturaţi de poliţişti, iar dacă iniţial au fost acuzaţi de distrugere, încadrarea faptei s-a schimbat în tentativă de omor.

La data de 07.11.2023 a fost pusă în mişcare acţiunea penală, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. În fapt în sarcina inculpaţilor s-a reţinut că în data de 07.11.2023, în jurul orei 03:00, inculpaţii s-au deplasat, cu autoturismul condus de numitul V.E, la adresa persoanei vătămate S.B.D, iar inculpaţii L.A.M, R.F.D şi R.C.T, după ce anterior au spart geamul locuinţei cu o piatră, au aruncat mai multe obiecte explozive artizanale (cocktail Molotov) în interiorul dormitorului şi pe faţada casei. La data de 08.11.2023, în cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţi, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile. Prin ordonanţa din data de 09.11.2023, s-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat şi s-a dispus declinarea dosarului către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătpria Arad.

CITEŞTE ŞI: De la Timișoara spre Europa: Conferința ETC se concentrează pe teatru, reflecție și unitate

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.