Skip to main content

Răzbunare, în stil mafiot! Un bărbat a fost atacat cu cocktail-uri Molotov, în propria casă

Incident extrem de grav, petrecut la ora 3:00 noaptea, când un bărbat s-a trezit cu un geam spart şi mai multe sticle incendiare aruncate în locuinţa sa.

Totul s-a întâmplat în localitatea Şofronea, judeţul Aard, în dimineaţa zilei de 7 noiembrie, după ce victima îi vânduse unui tânăr, un scuter, contra sumei de 4.500 de lei.

După câteva zile, vehiculul s-a stricat, iar cumpărătorul a vrut să îl returneze, lucru cu care vânzătorul nu a fost de acord.

CITEŞTE ŞI: Nicolae Robu, despre TM 2023: „Un adevărat dezastru! Dacă aş fi fost primar, s-ar fi întâmplat alte lucruri”

Aşa că tânărul, care s-a considerat păcălit, a vrut să se răzbune.

Şi-a luat trei prieteni şi cu toţii s-au îndreptat, în miez de noapte, către locuinţa bărbatului care a vândut scuterul.

Au spart cu o piatră, un geam al casei, după care au aruncat înănutru mai multe cocktail-uri Molotov.

Din fericire, sticlele incendiare au fost umplute cu motorină, astfel că au produs mai mult fum decât foc, astfel că pagubele sunt neînsemnate.

Însă, atacatorii au fost capturaţi de poliţişti, iar dacă iniţial au fost acuzaţi de distrugere, încadrarea faptei s-a schimbat în tentativă de omor.

La data de 07.11.2023 a fost pusă în mişcare acţiunea penală, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. În fapt în sarcina inculpaţilor s-a reţinut că în data de 07.11.2023, în jurul orei 03:00, inculpaţii s-au deplasat, cu autoturismul condus de numitul V.E, la adresa persoanei vătămate S.B.D, iar inculpaţii L.A.M, R.F.D şi R.C.T, după ce anterior au spart geamul locuinţei cu o piatră, au aruncat mai multe obiecte explozive artizanale (cocktail Molotov) în interiorul dormitorului şi pe faţada casei. La data de 08.11.2023, în cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţi, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile. Prin ordonanţa din data de 09.11.2023, s-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat şi s-a dispus declinarea dosarului către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătpria Arad.

CITEŞTE ŞI: De la Timișoara spre Europa: Conferința ETC se concentrează pe teatru, reflecție și unitate

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.