Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Geană a fost dat afară din ALDE, apoi prin ordinul prefectului, a fost înlocuit şi în Consiliul Judeţean,

CITEŞTE ŞI: Peste 4.300 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare, în primele două săptămâni, în Timiș!

El a contestat însă această decizie şi a cerut anularea documentului prin care a fost înlăturat din CJT.

În paralel, a cerut şi suspendarea ordinului de prefect, până la judecarea pe fond a cauzei.

Acum, Nistor Geană a înregistrat un prim succes, astfel că de săptămâna viitoare va reveni în postul de consilier judeţean.

“Am câștigat procesul și urmează ca săptamana viitoare să fiu repus în funcție. A fost suspendat ordinul prefectului și este o decizie cu titlu executoriu, până la judecarea pe fond. Deocamdată nu se știe când va fi procesul. Așadar, de luni voi fi din nou consilier județean. Nu știu cine dintre cei doi consilieri va pleca, cel mai probabil doamna Mariana Nagy”, a declarat pentru sursadevest.ro, Nistor Geană.

CITEŞTE ŞI: Mesajul transmis de DNA, după moartea violentă a procurorului Tamaș Schiffbeck

Cel mai probabil acelaşi deznodământ îl va avea şi procesul lui Traian Stancu, şi el înlăturat din ALDE şi implicit din Consiliul Judeţean Timiş.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.