Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Peste 4.300 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare, în primele două săptămâni, în Timiș!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În primele două săptămâni de înscrieri în clasa pregătitoare, în Timiș au fost depuse peste 4.300 de cereri.

La nivelul județului sunt dispobibile peste 6.000 de locuri în clasa zero, conform reprezentanților Inspectoratului Școlar și sunt propuse 279. În total au fost depuse până acum 3.343 de cereri.

CITEȘTE ȘI: Mesajul transmis de DNA, după moartea violentă a procurorului Tamaș Schiffbeck

Până acum în nouă unități de învățământ a fost depășit numărul de locuri. La Moisil sunt disponibile 100 de locuri și au fost depuse până acum 118. La Școala Generală 19 sunt disponibile 125 de locuri și au fost depuse 133 de cereri, la Generală 24 au fost depuse cu 35 de cereri mai multe decât numărul locurilor disponibile. Numărul cererilor de înscriere a deposit numărul locurilor disponibile și la Generală 30, cu 20.

Prima etapă de înscriere se va încheia în data de 22 martie.

Pot fi înscriși în clasa pregătitoare, în prima etapă, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2019, inclusiv. Actele se pot depune zilnic, intre orele 8 si 18. La solicitarea părinţilor însă, copiii care fac 6 ani intre 1 septembrie - 31 decembrie, pot fi inscrişi dupa o evaluare psihosomatica.

Listele cu repartizari se vor afisa pe 29 martie.

CITEȘTE ȘI: Sinucidere șocantă! Un procuror anticorupție din Timișoara s-a aruncat în gol de la etajul 6, al clădirii DNA!

În Timiș sunt propuse 205 locuri în învățământul privat și 5.945 în cel de stat. Dintre acestea, în Timiș, 202 locuri sunt dedicate învățământului în limba germană, la stat, și 25 la privat.

A doua etapa de înscriere are loc intre 2 si 8 aprilie.

Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2019 13:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea   sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Primăria Timişoara continuă implementarea proiectului „Smart and Sustainable Energy Consumption”, în calitate de partener.

Detalii

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Sunt aproape 10 ani de când se lucrează la noul Plan Urbanistic General al Timişoarei care ar trebui să reglementeze modul de dezvoltare a oraşului.

Detalii

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login