Skip to main content

Raiul împătimiţilor de amenajări interioare! S-a deschis o nouă ediţie a Expo Mobila Timişoara, organizată de CCIAT

Expo Mobila 2024 și-a deschis porțile astăzi, aducând în prim-plan cele mai noi tendințe și inovații din industria mobilei.

Evenimentul, desfășurat la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, reunește producători, designeri și iubitori de mobilier într-o expoziție impresionantă ce se va desfășura pe parcursul a patru zile, până duminică inclusiv.

Expo Mobila 2024 promite să fie un eveniment de referință pentru profesioniștii și pasionații de mobilier, oferind o platformă ideală pentru prezentarea și descoperirea celor mai noi colecții și soluții de design interior.

Vizitatorii au ocazia să exploreze standurile unor branduri de top din industrie, să participe la lansări de produse și să se bucure de demonstrații live.

În total, sunt prezente 20 de companii din judeţele Timiş, Arad, Satu Mare, Dâmboviţa, Suceava sau Alba.

„La această ediție, aceste companii au adus o multitudine de piese de mobilier, arătând posibilitățile de amenajare sau reamenajare a habitatului nostru, cunoscând faptul că în ultima perioadă s-a pus și se pune accent, în continuare, pe a avea un habitat cât mai plăcut și odihnitor, dar în special, de a avea un habitat personalizat, după preferințele și bunul nostru simț. Vor prezenta, de la canapele modulare, cu diferite funcționalități, la mese, scaune, birouri accesorizate deosebit, până la bucătării. Avem și mobilier de living, de sufragerie, câteva piese de mobilier de copii, dar pe lângă acestea, am adus, la această ediție, ca și noutate, companii care prezintă tot ce înseamnă amenajare la nivelul podelelor, precum cele laminate, fiind interesant de văzut în ceea ce privește lemnul folosit și tehnologia, care este de ultimă oră, precum și partea de tapete, draperii și partea de zugrăveli, vopselele acelea decorative. Este o companie care prezintă metode și tehnologii, care va face, în cursul zileleor de sămbătă și duminică, o serie de demonstrații practice în fața publicului”, a explicat Roxana Bonchiş, organizatorul evenimentului.

Dintre expozanți, 50% sunt clienți fideli ai EXPO MOBILA TIMIȘOARA iar 50% sunt producători de mobilă și artizani în modelarea lemnului, prezenți pentru prima oară.

Vizitatorii expoziţiei găsesc tot felul de piese de mobilier, multe dintre acestea unicate, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilități de decorare.

Pentru cei care îşi doresc un somn odihnitor, oferta de paturi și saltele cu functionalități mult îmbunătățite este extrem de variată, la fel caşi în cazul canapelelor şi fotoliilor.

Nu în ultimul rând, cea de-a doua ediţie din acest an a Expo Mobila Timişoara aduce ultimele tendiţe în materie de panouri decorative pentru perete, lambriuri de podea, decorațiuni, piese de mobilier cu istorie, sau piese și obiecte mici de lemn.

Pe întreaga perioadă a târgului au loc campanii promoționale de atragere a publicului vizitator care va putea testa și cumpăra piesele dorite cu reduceri generoase de până la 50%.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.