Skip to main content

Ai grijă la ce spălătorie îți lași mașina! S-ar putea să nu o mai găsești când te întorci!

Infracțiuni pe bandă rulantă, comise de un bărbat, din vestul țării! Beat și fără permis, a fost prins de polițiști la volanul unei mașini furate dintr-o spălătorie!

Totul s-a întâmplat aproape de miezul nopții, pe strada Traian Lalescu, din municipiul Oradea, unde un bărbat în vârstă de 37 de ani nu a păstrat distanța în mers și a lovit în plin autoturismul din fața sa, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani, din Cluj.

În urma impactului, pasagera din mașina lovită a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că individul de 37 de ani nu avea permis de conducere, era beat, prezentând o concentrație alcoolică de 0,77mg/l alcool pur în aerul expirat și că a furat autoturismul condus de la o spălătorie auto unde era angajat.

Acum, oamenii legii au deschis o anchetă de cercetare pentru furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.