Skip to main content

Pubele deteriorate? Ce trebuie să faceți pentru a primi recipiente noi?

Una dintre problemele cu care se confruntă timişenii atunci când este vorba despre salubritate, o reprezintă pubelele deteriorate.

Iar mulţi dintre clienţii Retim nu ştiu cum să procedeze în astfel de situaţii.

Tocmai de aceea vă explicăm, pas cu pas, ce să faceţi, pentru a primi o altă pubelă.

În primul rând, trebuie să ştiţi că schimbarea recipientelor deteriorate este gratuită.

Pentru asta este necesar însă, ca administratorii asociaţiilor de proprietari, locatarii sau persoanele fizice să se adreseze în scris cu o cerere la Biroul contractare de pe strada. Gh. Lazăr nr. 24, parter..

Urmare a acestei solicitări clientul va primi în comodat recipientul, pe care îl va ridica de la sediul societăţii, iar recipientul deteriorat va fi ridicat de angajaţii Retim după ce va fi golit și igienizat în prealabil.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.