PSD nu se mai face scut în fața justiției! Reacția lui Alfred Simonis, considerat unul din vinovații ridicării imunității lui Bănicioiu

| Violeta GHIMBOAŞĂ | | 1 Comentariu

Alfred Simonis, deputatul PSD de Timiș reacționează după ce a fost nominalizat ca fiind unul dintre vinovații ridicării imunității parlamentare a lui Nicolae Bănicioiu.

CITEȘTE ȘI: Cum s-a desfășurat prima zi de lucru a noului primar al Timișoarei, Dominic Fritz?

Social democratul spune însă că partidul din care face parte nu va mai face scut în fața justiției, așa cum se întâmpla când PSD a fost condus de Victor Ponta.

Victor Ponta m-a nominalizat ca fiind unul din “vinovatii” ridicării imunității parlamentare lui Nicolae Bănicioiu. Aşa este. Domnului Ponta îi este greu să înțeleagă că vechile metode nu mai funcționează. Dacă PSD nu se mai face scut în fața justiției, așa cum se făcea pe vremea dumnealui, este pentru că am înțeles să ne schimbăm.Mă cunosc bine cu Nicu Bănicioiu şi sper din tot sufletul să fie nevinovat. Dar nu îmi revine mie să decid asta. Și nici Parlamentului. Doar justiția are această calitate. Iar votul pe care eu și colegii mei l-am dat la vedere în Parlament a fost tocmai pentru ca Nicu Bănicioiu să arate că este nevinovat.Noul PSD se poziționează net împotriva abuzurilor, dar o justiție corectă se face în sala de judecată, nu în Parlament”, a transmis deputatul PSD, Alfred Simonis.

CITEȘTE ȘI: Teatrul Național din Timișoara transmite spectacolele în live-streaming

Parlamentarii PSD au votat pentru ridicarea imunității parlamentare lui Nicolae Bănicioiu, fost ministru în cabinetul Victor Ponta.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Pocainta, este un fel de a recunoaste faptele din trecut, „lupul isi schimba blana dar naravul nu” tot aceia sunteti bravi fruntasi psdiiisti, nici voi nu credeti ce spuneti! Electoratul va va judeca cu faptele voastre din trecut ( istorie nu aveti)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.