PSD nu se mai face scut în fața justiției! Reacția lui Alfred Simonis, considerat unul din vinovații ridicării imunității lui Bănicioiu

| Violeta GHIMBOAŞĂ | | 1 Comentariu

Alfred Simonis, deputatul PSD de Timiș reacționează după ce a fost nominalizat ca fiind unul dintre vinovații ridicării imunității parlamentare a lui Nicolae Bănicioiu.

CITEȘTE ȘI: Cum s-a desfășurat prima zi de lucru a noului primar al Timișoarei, Dominic Fritz?

Social democratul spune însă că partidul din care face parte nu va mai face scut în fața justiției, așa cum se întâmpla când PSD a fost condus de Victor Ponta.

Victor Ponta m-a nominalizat ca fiind unul din “vinovatii” ridicării imunității parlamentare lui Nicolae Bănicioiu. Aşa este. Domnului Ponta îi este greu să înțeleagă că vechile metode nu mai funcționează. Dacă PSD nu se mai face scut în fața justiției, așa cum se făcea pe vremea dumnealui, este pentru că am înțeles să ne schimbăm.Mă cunosc bine cu Nicu Bănicioiu şi sper din tot sufletul să fie nevinovat. Dar nu îmi revine mie să decid asta. Și nici Parlamentului. Doar justiția are această calitate. Iar votul pe care eu și colegii mei l-am dat la vedere în Parlament a fost tocmai pentru ca Nicu Bănicioiu să arate că este nevinovat.Noul PSD se poziționează net împotriva abuzurilor, dar o justiție corectă se face în sala de judecată, nu în Parlament”, a transmis deputatul PSD, Alfred Simonis.

CITEȘTE ȘI: Teatrul Național din Timișoara transmite spectacolele în live-streaming

Parlamentarii PSD au votat pentru ridicarea imunității parlamentare lui Nicolae Bănicioiu, fost ministru în cabinetul Victor Ponta.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Pocainta, este un fel de a recunoaste faptele din trecut, „lupul isi schimba blana dar naravul nu” tot aceia sunteti bravi fruntasi psdiiisti, nici voi nu credeti ce spuneti! Electoratul va va judeca cu faptele voastre din trecut ( istorie nu aveti)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.