Skip to main content

Prostie sau interese meschine? Piaţa pe Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Nici măcar directorul SC Pieţe nu ştie pe ce criterii au fost aleşi comercianţii care îşi vor vinde marfa acolo, ce condiţii trebuie să îndeplinească sau de unde îşi pot lua informaţiile, cei interesaţi.

CITEŞTE ŞI: De tot râsul! Timişoara se transformă în oraşul zarzavaturilor şi al plantelor aromatice. Rozmarin, în loc de panseluţe

„Poate au aflat din presă… dar aveţi dreptate, nu din presă, că nici presa nu are de unde să le obţină că nu sunt pe site, într-adevăr… ăăă…  Le-au obţinut din piaţa volantă… nu ca reclamă… ca zvonuri. Că zvonuri au fost de mult… deci se ştia”, a declarat pentru sursadevest.ro, directorul de la SC Pieţe, Mirel Pop, care a recunoscut că nu ştie nici el prea multe, pentru că de proiect s-a ocupat directoarea adjunctă, Cătălina Jahn.

A promis însă, că va discuta cu ea să revină cu un telefon şi să ne dea toate detaliile, lucru care nu s-a întâmplat.

La scurt timp, Cătălina Jahn şi-a închis ambele telefoane, iar când şi le-a deschis nu a răspuns la apeluri.

Brusc, şi directorul interimar a devenit foarte ocupat şi nu a mai putut fi contactat.

Aşa că am încercat să aflăm informaţiile necesare de la un comerciant interesat să îşi vândă produsele în zona Traian.

Acesta a sunat pe numărul afişat pe site-ul SC Pieţe şi a cerut detalii, doar că surpriză: nimeni nu ştia nimic despre Piaţa pe Roţi.

CITEŞTE ŞI: Veste de ultimă oră! România a ratat intrarea în Spaţiul Schengen

Într-un final, comerciantul a fost sunat înapoi, şi a primit un răspuns halucinant:

“Am vorbit cu doamna directoare şi mi-a spus să vă transmit că trebuie să veniţi mâine, până la ora 11, să discutaţi cu ea personal, dacă doriţi să vindeţi ceva în Piaţa pe Roţi”.

Cu alte cuvinte, informaţiile sunt secrete şi nu pot fi divulgate decât între patru ochi sau în urma unei negocieri pe sub masă.

Situaţia este cu atât mai încâlcită cu cât nu există nicio bază legală pentru deschiderea acestei pieţe.

Societatea condusă de tandemul Mirel Pop – Cătălina Jahn nu are punct de lucru în Piaţa Traian şi nici Regulament de Organizare şi Funcţionare pentru această locaţie.

În aceste condiţii, tarifele pe care trebuie să le plătească producătorii sunt ilegale, iar comercianţii pot fi aleşi în funcţie de preferinţele şi afinităţile celor doi directori.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.