Skip to main content

Prostie sau interese meschine? Piaţa pe Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Nici măcar directorul SC Pieţe nu ştie pe ce criterii au fost aleşi comercianţii care îşi vor vinde marfa acolo, ce condiţii trebuie să îndeplinească sau de unde îşi pot lua informaţiile, cei interesaţi.

CITEŞTE ŞI: De tot râsul! Timişoara se transformă în oraşul zarzavaturilor şi al plantelor aromatice. Rozmarin, în loc de panseluţe

„Poate au aflat din presă… dar aveţi dreptate, nu din presă, că nici presa nu are de unde să le obţină că nu sunt pe site, într-adevăr… ăăă…  Le-au obţinut din piaţa volantă… nu ca reclamă… ca zvonuri. Că zvonuri au fost de mult… deci se ştia”, a declarat pentru sursadevest.ro, directorul de la SC Pieţe, Mirel Pop, care a recunoscut că nu ştie nici el prea multe, pentru că de proiect s-a ocupat directoarea adjunctă, Cătălina Jahn.

A promis însă, că va discuta cu ea să revină cu un telefon şi să ne dea toate detaliile, lucru care nu s-a întâmplat.

La scurt timp, Cătălina Jahn şi-a închis ambele telefoane, iar când şi le-a deschis nu a răspuns la apeluri.

Brusc, şi directorul interimar a devenit foarte ocupat şi nu a mai putut fi contactat.

Aşa că am încercat să aflăm informaţiile necesare de la un comerciant interesat să îşi vândă produsele în zona Traian.

Acesta a sunat pe numărul afişat pe site-ul SC Pieţe şi a cerut detalii, doar că surpriză: nimeni nu ştia nimic despre Piaţa pe Roţi.

CITEŞTE ŞI: Veste de ultimă oră! România a ratat intrarea în Spaţiul Schengen

Într-un final, comerciantul a fost sunat înapoi, şi a primit un răspuns halucinant:

“Am vorbit cu doamna directoare şi mi-a spus să vă transmit că trebuie să veniţi mâine, până la ora 11, să discutaţi cu ea personal, dacă doriţi să vindeţi ceva în Piaţa pe Roţi”.

Cu alte cuvinte, informaţiile sunt secrete şi nu pot fi divulgate decât între patru ochi sau în urma unei negocieri pe sub masă.

Situaţia este cu atât mai încâlcită cu cât nu există nicio bază legală pentru deschiderea acestei pieţe.

Societatea condusă de tandemul Mirel Pop – Cătălina Jahn nu are punct de lucru în Piaţa Traian şi nici Regulament de Organizare şi Funcţionare pentru această locaţie.

În aceste condiţii, tarifele pe care trebuie să le plătească producătorii sunt ilegale, iar comercianţii pot fi aleşi în funcţie de preferinţele şi afinităţile celor doi directori.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.