Skip to main content

Proiectul „Succes în carieră pentru TINEri!” a ajuns la final! Sute de tineri, îndrumați să-și construiască un viitor mai bun

AJOFM Timiș a finalizat proiectul „Succes în carieră pentru TINEri!” alături de partenerii de la Inovatrium.

În cadrul proiectului au fost susținuți tinerii NEETs, cei cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani, care se confruntau cu șomajul și care erau înregistrați la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidența în regiunile eligibile.

La conferința ”Ocuparea în Regiunea Vest: explorează noi oportunități de carieră”, au participat atât tinerii care au făcut parte din grupul țintă, cât și tinerii antreprenori care au pus întrebări invitaților, la panelul ”Antreprenoriatul de la A la Z-motivația de a merge mai departe”.

În cei doi ani de proiect, au fost cu mult depășit obiectivele inițiale, fiind ajutați peste 950 de tineri să-și construiască un viitor mai bun. Acestora li s-a oferit sprijin în diverse forme. Mai exact peste 460 de tineri din mediul rural au beneficiat de suportul inițiatorilor, au fost susținuți și integrați în piața muncii cinci tineri de etnie romă, alți peste 900 de tineri au fost mediatizați cu succes pentru locuri de muncă, iar peste 450 de tineri au găsit un loc de muncă stabil. În plus, mai mult de 200 de tineri au obținut locuri de muncă pe perioadă nedeterminată sau mai mare de 6 luni.

Această realizare nu ar fi fost posibilă fără implicarea și susținerea celor care au crezut în acest proiect. Mulțumim secretarului general al ANOFM, Marcel Miclău și partenerului nostru, președintelui Inovatrium-Vasile Moldovan, cât și tuturor membrilor echipelor de implementare. De asemenea, mulțumim invitaților noștri, subprefectului județului Timiș, Sorin Ionescu, inspectorului șef al ITM Timiș, Ileana Mogoșanu, directorului adjunct al OIR POCU Vest, Marius Lupulese, Cu toții suntem mândri de această reușită și suntem bucuroși că am putut să contribuim la transformarea vieții tinerilor din regiunea noastră. Tinerii ne motivează să continuăm să lucrăm pentru un viitor mai bun pentru toți”, transmit reprezentanții AJOFM Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.