Skip to main content

Proiectul „Succes în carieră pentru TINEri!” a ajuns la final! Sute de tineri, îndrumați să-și construiască un viitor mai bun

AJOFM Timiș a finalizat proiectul „Succes în carieră pentru TINEri!” alături de partenerii de la Inovatrium.

În cadrul proiectului au fost susținuți tinerii NEETs, cei cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani, care se confruntau cu șomajul și care erau înregistrați la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidența în regiunile eligibile.

La conferința ”Ocuparea în Regiunea Vest: explorează noi oportunități de carieră”, au participat atât tinerii care au făcut parte din grupul țintă, cât și tinerii antreprenori care au pus întrebări invitaților, la panelul ”Antreprenoriatul de la A la Z-motivația de a merge mai departe”.

În cei doi ani de proiect, au fost cu mult depășit obiectivele inițiale, fiind ajutați peste 950 de tineri să-și construiască un viitor mai bun. Acestora li s-a oferit sprijin în diverse forme. Mai exact peste 460 de tineri din mediul rural au beneficiat de suportul inițiatorilor, au fost susținuți și integrați în piața muncii cinci tineri de etnie romă, alți peste 900 de tineri au fost mediatizați cu succes pentru locuri de muncă, iar peste 450 de tineri au găsit un loc de muncă stabil. În plus, mai mult de 200 de tineri au obținut locuri de muncă pe perioadă nedeterminată sau mai mare de 6 luni.

Această realizare nu ar fi fost posibilă fără implicarea și susținerea celor care au crezut în acest proiect. Mulțumim secretarului general al ANOFM, Marcel Miclău și partenerului nostru, președintelui Inovatrium-Vasile Moldovan, cât și tuturor membrilor echipelor de implementare. De asemenea, mulțumim invitaților noștri, subprefectului județului Timiș, Sorin Ionescu, inspectorului șef al ITM Timiș, Ileana Mogoșanu, directorului adjunct al OIR POCU Vest, Marius Lupulese, Cu toții suntem mândri de această reușită și suntem bucuroși că am putut să contribuim la transformarea vieții tinerilor din regiunea noastră. Tinerii ne motivează să continuăm să lucrăm pentru un viitor mai bun pentru toți”, transmit reprezentanții AJOFM Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.

Topul Firmelor din Județul Timiș, ediție aniversară! Când are loc evenimentul?

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș va găzdui cea de-a 30-a ediție aniversară a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, desfășurată sub sloganul: “TOP 30 – Împreună pentru afaceri de succes”.  

Pascal Bruckner, invitat de onoare la deschiderea anului universitar de la UVT

Universitatea de Vest din Timișoara a dat startul noului an universitar 2023-2024 printr-o ceremonie de excepție, avându-l ca invitat special pe celebrul romancier și eseist francez, Pascal Bruckner.

“Nu există drog mai tare decât sexu’!” Rapperul care invocă drogurile, pe scenă, exclus din programul TM2023

Rapperul Guess Who, pe numele său real Laurenţiu Mocanu, a fost oprit miercuri, pentru un control de rutină în traficul din Bucureşti, iar rezultatul DrugTestului a fost pozitiv.

Universul se dezbracă de secrete! Muzeul Naţional al Banatului aduce în prim plan obiecte inedite legate de spațiul cosmic

Muzeul Național al Banatului și Asociația Inițiativă în Educație au pregătit pentru cei interesaţi de univers, o expoziţie inedită, care va fi vernisată miercuri, 4 octombrie, de la ora 17:00.

Cursuri de prim ajutor, în şcolile din Timişoara! 30 de licee şi şcoli gimnaziale s-au înscris deja în proiect

Astăzi, la Timişoara, Inspectoratul Şcolar, Primăria şi Inspectoratul pentru Situaţiide Urgenţă au semnat un protocol de colaborare pentru pregătirea elevilor de a face față unor posibile situații de risc sau de urgență.