Skip to main content

Fonduri europene pentru finalizarea bulevardelor Cetății și Stan Vidrighin! Suma necesară este de 34,6 milioane de euro

Primăria Timișoara va accesa o finanțare europeană pentru a finaliza lucrările de pe șantierele deschise pe bulevardul Cetății și Stan Vidrighin!

Suma ce va fi solicitată pentru cele două proiecte este de 34,6 milioane de euro. Cererea de finanțare va fi transmisă către ADR Vest în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027.

Primăria pregătește în acest moment documentația necesară depunerii cererii de finanțare. Suma pe care dorește să o solicite, precum și nominalizarea celor două proiecte, urmează să fie supuse aprobării Consiliului Local. 

Cererea de finanțare pentru „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în municipiul Timișoara, Traseul 4, B-dul Cetății” se ridică 17.036.860,58 EUR, iar pentru „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în municipiul Timișoara, Traseul 2, Calea Stan Vidrighin” 17.596.285,83 EUR.

Suma finală poate fi modificată, odată ce sunt determinate costurile eligibile pentru finanțare aferente fiecărei investiții.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.