Skip to main content

Fonduri europene pentru finalizarea bulevardelor Cetății și Stan Vidrighin! Suma necesară este de 34,6 milioane de euro

Primăria Timișoara va accesa o finanțare europeană pentru a finaliza lucrările de pe șantierele deschise pe bulevardul Cetății și Stan Vidrighin!

Suma ce va fi solicitată pentru cele două proiecte este de 34,6 milioane de euro. Cererea de finanțare va fi transmisă către ADR Vest în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027.

Primăria pregătește în acest moment documentația necesară depunerii cererii de finanțare. Suma pe care dorește să o solicite, precum și nominalizarea celor două proiecte, urmează să fie supuse aprobării Consiliului Local. 

Cererea de finanțare pentru „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în municipiul Timișoara, Traseul 4, B-dul Cetății” se ridică 17.036.860,58 EUR, iar pentru „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în municipiul Timișoara, Traseul 2, Calea Stan Vidrighin” 17.596.285,83 EUR.

Suma finală poate fi modificată, odată ce sunt determinate costurile eligibile pentru finanțare aferente fiecărei investiții.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.