Skip to main content

Accident cu șapte victime, între care trei copii! Două mașini s-au ciocnit violent

Accident cu două mașini implicate, în care se aflau șapte persoane, între care trei copii.

Accidentul s-a petrecut la intrare în localitatea Conop din județul Arad.

Mai multe echipaje de salvatori au ajuns la fața locului, pentru a acorda primul ajutor victimelor.

Intervin pompierii militari ai Secției Bârzava cu o autospecială pentru descarcerare și două echipaje SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă. La locul evenimentului este alocată o ambulanță SAJ. În urma accidentului au rezultat 7 victime (3 minori și 4 adulți), stabile conștiente, cooperante, neîncarcerate”, transmite ISU Arad.

În urma evaluării medicale, toate cele șapte persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.