Skip to main content

Programul Retim în perioada sărbătorilor! Cum lucrează angajaţii de la salubritate, în această perioadă?

RETIM informează toți clienţii, persoane fizice și juridice că în perioada sărbătorilor de iarnă, colectarea deșeurilor se va realiza conform programului normal.

Astfel, atât în zilele de 25-26 decembrie 2023, cât și în 1-2 ianuarie 2024, echipajele RETIM care colectează deșeurile municipale vor fi în teren, conform programelor de colectare stabilite pentru fiecare fracție în parte. 

Birourile de Relații cu Clienții – Contractare și casieriile din Timișoara și Lugoj vor fi închise în zilele de 25-26 decembrie 2023 și în perioada 1-7 ianuarie 2024, când se va face o schimbare de sistem informatic. Programul normal se va relua începând de luni, 8 ianuarie 2024.

Cele 4 centre de colectare a deșeurilor voluminoase, vegetale, din construcții, din polistiren și carton din Timișoara vor fi închise în zilele de 25-26 decembrie 2023 și 1-2 ianuarie 2024.

Începând cu 3 ianuarie 2024 centrelerevin la programul normal.

Și pe perioada sărbătorilor RETIM reamintește că regulile de colectare separată a deșeurilor sunt:

Deșeuri reciclabile trebuie să fie depozitate în recipienții prevăzuți în contract: pubele sau saci, golite, clătite, pliate, turtite sau strivite. Sacii galbeni pentru colectare trebuie să fie legați, pubelele să fie închise, pentru a preveni umezirea conținutului în caz de ploaie sau ninsoare.

Deșeurile reziduale pot îngheța în pubelele din cauza umidității ridicate, dacă sunt depozitate la exterior. RETIM recomandă utilizatorilor să țină recipientele în locuri adăpostite și să le scoată la limita de proprietate pentru colectare, conform programului obișnuit.

Regulile complete de colectare separată a deșeurilor și programul de colectare pentru localitățile din județul Timiș sunt disponibile pe site-ul retim.ro

Compania reamintește tuturor clienților săi, persoane fizice sau juridice, că își pot activa factura electronică în mai puțin de un minut, pe site-ul retim.ro, în secțiunea „efactura”, reducând impactul asupra mediului, prin reducerea consumul de hârtie și a resurselor pentru transport și distribuție.

Pentru plata facturilor RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul retim.ro, a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

Pentru orice întrebări sau sesizări legate de colectarea deșeurilor, RETIM poate fi contactată prin Call Center la numărul de telefon +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00–19:00sau prin email la contractare@retim.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.