Skip to main content

Program prelungit al mijloacelor de transport în comun, în noaptea de Revelion!

Programul mai multor linii de transport public va fi prelungit, în noaptea de Revelion, la Timișoara.

Pentru a asigura accesul cât mai facil către locația evenimentelor, dar și pentru a reduce traficul, în data de 31 decembrie 2023, mai multe mijloace de transport în comun vor avea un program adaptat.

Astfel, programele de circulație se vor prelungi cu încã o cursã dupã ora 00:00.

Măsurile sunt valabile pentru tramvaiele de pe liniile 1, 2, 9, troleibuzele de pe liniile 11, 14, 15, 16, 18 și autobuzele de pe liniile 33, 40, E1, E2, E3 și E7.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.