Skip to main content

Lotul echipei timișorene de rugby, conturat! 15 jucători au semnat prelungirea de contract, în această lună

Staff-ul echipei timișorene de rugby a stabilit lotul pentru sezonul 2024. Acesta păstrează structura celui din sezonul 2023, după ce un număr de 15 jucători au semnat prelungirea de contract, în această lună.

Este vorba despre Marius Simionescu, Vlad Neculau, Stephen Shennan, Kemal Altinok, Digo Mosese, Feofaaki Holoia, Dănuț Jipa, Khvicha Jgerenaia, Dorin Lazăr, Robert Murariu, Andrei Mureșan, Malcolm Onsando, Corrado Ștețco, Sebastian Vasilovici și Sebastian Sîrbu.

„Imediat după instalarea antrenorului Mugur Preda, staff-ul tehnic și cel administrativ s-au întâlnit pentru a stabili ceea ce urmează să facem. Iată că, în nici două săptămâni, am reușit să conturăm lotul, astfel încât să abordăm anul 2024 cu stabilitate și certitudini. În funcție de bugetul de care vom beneficia, este posibil să mai facem o mutare sau două, dar structura de bază a lotului și a staff-ului tehnic este clară”, spune Dănuț Borzaș, manager SCM USV Timișoara

Valentin Popârlan va fi în continuare antrenor secund, iar Eugen Căpățână va face parte din echipa de pregătire fizică, dar va continua să fie și jucător.

„Căpă” nu se afla la final de contract, situație în care se mai găsesc Gabriel Rupanu, Alexandru Țăruș, Alexandru Bucur, Ciprian Chiriac, Aleksandre Kalmakhelidze, Tevita Manumua, Lucian Mureșan, Joji Sikote, Tiqe Iliesa, Giorgi Tedoradze și Melvin Mumbi, toți urmând să continue în alb-violet.

Vă amintim, Mihăiță Lazăr a pus capăt carierei sportive, iar Alin Conache și-a exprimat intenția de a pleca. Pe de altă parte, echipa noastră i-a transferat de la Steaua pe Dragoș Ser și Daniel Plai.

Staff-ul va fi completat de preparatorul fizic Bogdan Almăjan, kinetoterapeutul Radu George și medicul Ionuț Inoveanu.

Formația timișoreană se va reuni la 15 ianuarie, dar fără jucătorii care vor fi convocați la echipa națională pentru Rugby Europe Championship, nume ce urmează a fi anunțate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.