Skip to main content

Program de sărbători pentru mijloacele de transport în comun! Şi chioşcurile de bilete vor fi închise

Mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport Public Timișoara vor circula cu frecvenţă redusă, de sărbători!

Acestea vor circula după programă de duminică, de Crăciun, adică în 25 și 26 decembrie, dar şi Revelion, în 1 și 2 ianuarie.

În aceeași perioadă, punctele de vânzare bilete și abonamente vor fi deschise vineri, 24 decembrie și vineri, 31 decembrie, în intervalul orar 06:00 – 14:00, în timp ce în 25 decembrie, 26 decembrie, 1 ianuarie și 2 ianuarie acestea vor fi închise.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.