Profesioniști ai padelului mondial ajung la Timișoara! Urmează sesiuni de cursuri gratuite

Luna august îl aduce la Timișoara pe unul din cei mai titrați antrenori de padel din Europa, iar acesta va susține cursuri gratuite pentru toți amatorii de sport și de mișcare, care doresc să se inițieze în padel.

De asemenea, în septembrie, un vicecampion mondial al acestui sport va susține, noi sesiuni de inițiere și instruire în padel. 

CITEŞTE ŞI: Un nou val de caniculă, în vestul ţării! Timişul sub cod galben până miercuri, inclusiv!

Padelul e un sport de socializare care se joacă cu rachete de forma celor de tenis, însă fără corzi. Se joacă mereu la dublu, pe un teren înconjurat de pereți din sticlă. Padel Center Timișoara e singurul club cu terenuri profesioniste de padel din jumătatea de vest a României, spațiile de joc fiind dotate după standardele World Padel Tour. 

În perioada 20 – 21 august, Rafael Eduardo Moreno de la Torre vine la Timișoara și susține, două zile de antrenamente-școală pentu pasionați și pentru cei care vor să descopere un sport nou. Moreno provine din Montilla / Córdoba, Spania. A studiat pedagogia, dar era deja un fan al sporturilor cu rachete.  El joacă tenis de la vârsta de cinci ani, iar mai târziu a trecut la padel. În 2012, Rafa Moreno și-a obținut certificatul de instructor de padel de la Academia RFP Padel Plus și tot de atunci predă. S-a alăturat PadelMania în 2013 ca manager și instructor de padel și a predat pentru sute de jucători de atunci. Recomandă padelul deoarece este un sport foarte accesibil și poate fi savurat de jucătorii de toate nivelurile. 

CITEŞTE ŞI: Primăria Timișoara caută constructor pentru noua creșă de pe Calea Bogdăneștilor!

De asemenea, în luna septembrie, un nou training de padel va fi susținut la baza sportivă Pdel Center Timișoara de Dante Luchetti, unul dintre cei mai bine cotați jucători de padel din lume. Italianul, care deține un CV sportiv impresionant, a fost, printre altele, vicecampion mondial. Celebrul sportiv italian se va afla la Padel Center Timișoara în perioada 24 – 26 septembrie și va susține o nouă sesiune de antrenamente-școală pentu pasionați și pentru cei care vor să descopere padelul, ca sport nou.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.