Probleme la lucrările de pe Calea Martirilor! Oamenii intră în blocuri printre noroaie

Noroi, mizerie și mulți cetățeni cu nervii la pământ! Este situația de pe Calea Martirilor unde lucrările de reabilitare a străzii se desfășoară într-un mod halucinant!

Firma ce se ocupă de ele nu s-a sinchisit să lucreze curat și să le pună la dispoziție cetățenilor condițiile minime de confort, astfel că spre mai multe imobile din zonă nu există punți de acces, oamenii fiind nevoiți să treacă prin denivelări.

Chiar și primarul Nicolae Robu s-a arătat nemulțumit de felul în care se desfășoară lucrările în zonă.

Trebuie să spun cuvinte de dojană la cei care lucrează aici. Sunt nemulțumit de cum s-au mobilizat și cum au organizat șantierul. Nu s-au făcut punți de acces la case, îi înțeleg pe oamenii de acolo, sunt bătrâni, sunt copii, și nu e plăcut să umbli pe un șantier cu atâta mizerie. Acolo e o lucrare grea, trebuie să recunoaștem, dar șantierul și viteza cu care s-a lucrat a lăsat de dorit”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Edilul a solicitat public firmei ce se ocupă de lucrări să ia urgent măsurile necesare, astfel ca până în ziua în care lucrările vor fi sistate pe perioada iernii, oamenii să aibă condiții de acces decente.

Sper ca până la venirea iernii să fie luate aceste măsuri dacă nu vor lăsa locul în bune condiții, noi vom amenda firma. Este adevărat că acolo au fost acolo și lucrări imprevizibile, dar nu este posibil să se lucreze așa”, a mai spus primarul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.