Skip to main content

Probleme cu apa, în Timiș! În unele localități se oprește complet, iar în altele presiunea va fi scăzută!

Aquatim anunţă că se opreşte apa sau presiunea va fi redusă, pe parcursul acestei săptămâni, în mai multe localităţi din judeţ.

Atfel, începând de mâine, între orele 9:00 și 17:00, presiunea apei va fi scăzută în Moșnița Nouă și Moșnița Veche, pentru lucrări de mentenanță la Gospodăria de Apă.

Tot mâine, între orele 9:00 și 14:00 se va întrerupe furnizarea apei în Ohaba Lungă, Dubești, Traian Vuia și Surducu Mic, pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție.

Din aceeași cauză, joi, între orele 9:00 și 15:00, presiunea va fi scăzută în Butin și Percosova, iar vineri, în același interval orar, presiunea apei va fi scăzută în Șemlacu Mare și Șemlacu Mic.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă, care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.