Skip to main content

Copilaş lovit de o maşină, în centrul Timişoarei! Micuţul a fugit de lângă părinţi, direct pe şosea

Un copil în vârstă de 3 ani aflat alături de părinţi, a profitat de o clipă de neatenţie a acestora şi a dat buzna pe stradă, iar şoferul unei maşini nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

S-a întâmplat în urmă cu puţin timp, vizavi de Catedrala din Timişoara şi, din fericire, micuţul a scăpat cu viaţă.

A fost preluat de urgenţă de o ambulanţă şi transportat la spital.

„Un tânăr în vârstă de 23 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Regele Ferdinand I, dinspre bulevardul C.D.Loga înspre bulevardul Republicii, iar la un moment dat ar fi surprins și acroșat un minor în vârstă de 3 ani, care se afla cu părinții iar din joacă ar fi fugit și ar fi pătruns pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv minorul în vârstă de 3 ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale„, transmite IPJ Timiş.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Totuşi, în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.