Skip to main content

Clipe de groază trăite de mama a doi bebeluşi! Îşi privea neputincioasă copilaşii care au rămas blocaţi în maşină

A fost nevoie de intervenţia pompierilor şi a echipamentelor de descarcerare pentru scoaterea a doi copii de 1 an, respectiv 2 ani, care au rămas încuiaţi în maşina părinţilor.

Totul s-a întâmplat aseară, pe strada Nicolae Jiga din Oradea, unde mama celor doi micuţi a mers la o farmacie să cumpere medicamente.

CITEŞTE ŞI: Probleme cu apa, în Timiș! În unele localități se oprește complet, iar în altele presiunea va fi scăzută!

Pentru că a intenţionat să stea doar câteva minute, i-a lăsat pe copii în autoturism, iar cheia, în contact.

În timp ce se jucat, micuţii au acţionat sistemul de blocare a portierelor, astfel că atunci când mama lor s-a întors la maşină, nu a putut să o deschidă.

S-a chinuit în zadar, minute întregi, după care a cerut ajutor specializat.

“Pentru salvarea micuților, au fost mobilizați în cel mai scurt timp, pompierii Detașamentului 1 Oradea, care, utilizând accesoriile din dotarea autospecialei de descarcerare, au spart cu grijă, geamul din dreapta față, reușind să deblocheze autoturismul și să-i redea, în siguranță, pe cei doi copii, mamei”, transmite ISU Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.