Skip to main content

Problema copiilor de la Grădinița nr. 19 a fost rezolvată! Micuții vor învăța în fosta clădire a Inspectoratului Școlar

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 19, din Timișoara, vor învăța într-o nouă locație!

După ce, la sfârșitul anului trecut, proprietarul clădirii de pe strada Martir Leontina Banciu, nr. 5, din vecinătatea Parcului Copiilor, în care se desfășura activitatea Grădiniței, a refuzat să mai prelungească contractul, acum, Primăria Timișoara anunță că a găsit o nouă locație pentru copii. Este vorba despre clădirea fostului Inspectorat Școlar, de pe bulevardul Loga nr. 3.

Imobilul aparține Arhiepiscopiei Timișoara, care a ajuns la o înțelegere cu Primăria, și astfel, în cel mai scurt timp, întreaga activitate a Grădiniței va fi mutată aici.

Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Direcția de Sănătate Publică Timiș, care au concluzionat că este potrivită pentru desfășurarea actului educațional.

Astăzi, consilierii locali au aprobat, cu majoritate de voturi, închirierea clădirii și urmează ca Primăria și Arhiepiscopia Timișoarei să semneze un acord de închiriere în acest sens.

Contractul prevede închirierea spațiului pentru o perioadă de doi ani, iar municipalitatea va plăti lunar suma de 47.770,56 lei/lună. Mutarea efectivă ar trebui să înceapă la începutul lunii următoare.

Grădiniţa PP 19 este arondată Grădiniței cu Program Prelungit nr. 33, din Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.