Skip to main content

Primele reacții ale candidaților din Timiș, după închiderea urnelor! Fritz și Nica, discurs de învingători, Robu așteaptă numărarea voturilor, iar Simonis în silentio stampa!

Candidații la Primăria Timișoara și Consiliul Județean au avut primele reacții, la scurt timp după închiderea urnelor.

Dominic Fritz și Alin Nica au așteptat împreună primele rezultate și au aplaudat când a fost publicat exit-poll-ul

Discursul lui Nica a fost unul de învingător și este încrezător că atât Primăria Timișoara, Primăria Lugoj, dar și Consiliul Județean vor fi conduse de reprezentanții Alianței Dreapta Unită.

Nicolae Robu a avut însă un discurs rezervat, spunând că așteaptă numărarea voturilor.

Candidatul PSD la Consiliul Județean Timiș, Alfred Simonis este însă în silentio stampa. Nu a avut nicio reacție publică la încheierea votului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.