Skip to main content

Dominic Fritz câștigă un nou mandat de primar, în fața lui Robu! Primele rezultate îl arată învingător la o diferență de aproape 15%

Dominic Fritz rămâne primarul Timișoarei, pentru încă patru ani, conform primelor rezultate.

După numărarea voturilor din 45 de secții, Fritz este câștigător cu 49%, față de 35 de procente Robu.

Numărătoarea voturilor continuă însă.

După numărătoarea noastră paralelă, adică cifrele pe care le transmit reprezentanții noștri din secții, decocamdată avem 45 de secții cu rezultate pentru primar, cam aproape un sfert din numărul total de 207 secții, iar după după aceste rezultate Dominic Fritz a câștigat 49%, iar Nicolae Robu 35%. Aceste rezult se poate mișca într-o direcție sau alta, dar azi stăm în fața timișorenilor ca învingători. Azi timișorenii au dat un vot să mergem înainte”, a spus Dominic Fritz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.