Skip to main content

Primele panouri de afișaj, moderne, au fost montate în stațiile mijloacelor de transport în comun! Timișorenii pot vedea exact, în cât timp ajunge tramvaiul sau autobuzul în stație

Timișorenii vor ști exact când urmează să vină tramvaiele, autobuzele sau troleibuzele în stații.

Asta după ce în stații au fost montate panouri de afișaj, care arată programul mijloacelor de transport, în timp real. Cinci dintre panouri au fost deja montate și puse în funcțiune în câteva stații din oraș, urmând ca în perioada următoare să fie montate alte 47 de astfel de panouri.

Cu ajutorul afișajului din stații, timișorenii nu mai trebuie să verifice aplicația Tranzy, pentru că timpii vor fi afișați pe ecrane mari.

Sistemul este unul modern, iar pe panouri pot rula și reclame sau informații de interes public, și să targheteze zona de inters, iar în același timp este afișat și programul mijloacelor de transport. Investiția a fost realizată de STPT.

Totodată, și vechile panouri din stații o să intre într-un proces de modernizare și practic va fi folosit același prin GPS pentru a indica timpi cât mai preciși

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Timișorenii vor ști exact când urmează să vină tramvaiele, autobuzele sau troleibuzele în stații. Asta după ce în stații au fost montate panouri de afișaj, care arată programul mijloacelor de transport, în timp real. Cinci dintre panouri au fost deja montate și puse în funcțiune în câteva stații din oraș, urmând ca în perioada următoare […]
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.