Skip to main content

Caz şocant, descoperit în această dimineaţă! Cadavrul unei tinere, găsit într-o valiză ascunsă în remorca unei maşini

Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au găsit, sub prelată, o valiză acoperită cu moloz, în care era trupul neînsufleţit al unei tinere.

Descoperirea şocantă a fost făcută în cartierul Prima din Oradea, care a fost imediat împânzit de criminalişti.

Primele indicii i-au condus pe anchetatori la un apartament din aceeaşi zonă, unde au găsit-o pe sora victimei.

Tânăra avea răni pe tot corpul şi pare să fi fost lipsită de mâncare, pentru o perioadă lungă de timp.

A fost preluată de urgenţă de o ambulanţă şi transportată la spital, iar poliţiştii încearcă să dezlege misterul din jurul acestui caz.

Din primele informaţii, se pare că cele două femei practicat prostituţia, iar anchetatorii iau în calcul ca ambele să fi fost victimele unor proxeneţi.

Nu sunt excluse însă nici alte piste, iar oamenii legii încearcă acum să întocmească un cerc de suspecţi.

UPDATE

Conform anchetatorilor, victima avea 31 de ani, era din Valea lui Mihai, însă locuia în Oradea. Femeia ar fi a murit în urmă cu câteva zile, însă data exactă urmează să fie stabilită în urma necropsiei.

Înăuntru a fost găsit un geamantan de 90 cm/60 cm, în care a fost găsit cadavrul, în poziție ghemuită. Decesul se pare că s-a produs ori vineri, ori sâmbătă, urmează să se stabilească în urma autopsiei. Atunci vom afla cu exactitate care este cauza morții”, a explicat procurorul Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor anunță că trei persoane – un bărbat și două femei care ar fi stat în același apartament – se află acum în custodia Poliției pentru audieri.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au găsit, sub prelată, o valiză acoperită cu moloz, în care era trupul neînsufleţit […]