Skip to main content

Primarii PSD din Timiş nu acceptă firimiturile liberalilor! Edilii refuză banii din fondul de rezervă, oferiţi de Guvernul Cîţu!

Primarii PSD din Timiş refuză să primească banii oferiţi din fondul de rezervă, de Guvernul Cîţu!

Social democraţii consideră că sumele alocate sunt praf în ochi, faţă de ce au primit primarii liberali. 

CITEŞTE ŞI: Număr record de decese! 385 de pacienţi cu COVID au murit în ultimele 24 de ore. Au fost raportate şi aproape 14.000 de infectări

Reprezentanţii PSD mai spun că Guvernul demis al PNL pedepsește comunitățile locale conduse de PSD şi că modul în care au fost împărțiți banii arată clar că interesul pentru oameni este pe locul doi, după interesul politic strict imediat al celor care încă guvernează.

Primarii PSD din Timiș au decis, astăzi, că nu pot să accepte „gestul disprețuitor” cu care Guvernul PNL tratează comunitățile conduse de ei.

Banii alocați sunt efectiv o firimitură care trebuia să se regăsească în tabelul cu alocări, doar ca să fie ceva trecut acolo.Este de neconceput și de neacceptat, este o alocare profund incorectă, este o metodă josnică prin care se plătesc niște polițe politice, care vor fi decontate cu siguranță de liberali. Primarii PSD nu acceptă mărunțișul aruncat ca un praf în ochi. Bugetele sunt insuficiente pentru ce proiecte sunt necesare în comunități. Ar fi un joc de mimă din categoria ”ei se fac că alocă, noi ne facem că realizăm proiecte și cheltuim”.Jenant, domnilor de la PNL! Jenant, domnule premier demis Cîțu!„, transmit reprezentanţii PSD Timiş.

CITEŞTE ŞI: Scandal fără precedent, pe tema banilor alocaţi de Guvern, primăriilor! PSD Timiş ameninţă cu plângeri penale

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.