Skip to main content

Prima reacție oficială după audierea lui Grindeanu la DNA!

A apărut prima reacție oficială după ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost audiat în această dimineață la DNA!

Grindeanu a fost audiat la București, deși dosarul este instrumentat de DNA Timișoara. Procurorii au mers în această dimineață în capitală.

Ministrul a dat declaraţii ca martor în dosarul de abuz în serviciu şi uzurparea funcţiei, deschis de procurorii anticorupţie, pe numele a doi directori din CFR, Ion Simu Alexandru și Petru Ceșa. CFR este în subordinea ministerului condus de Grindeanu.

În acest context, Ministrul Transporturilor, a avut o primă reacție: ”Ministrul a fost întrebat în legătură cu un dosar instrumentat de către DNA. Sorin Grindeanu a subliniat că, în calitatea sa de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, îşi doreşte o clarificare cât mai rapidă a situaţiei şi aflarea adevărului. Preocupările şi activităţile desfăşurate de către ministru, la minister, se concentrează, de la începutul mandatului, pe dezvoltarea infrastructurii, atragerea de bani europeni şi dezvoltarea capacităţii administrative. Totodată, Sorin Grindeanu precizează că va da curs cu celeritate tuturor solicitărilor venite din partea organelor statului, pentru clarificarea situaţiei”, transmite Ministerul Transporturilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.