Skip to main content

Prim-vicepreședintele PES activists România, Alexandru Iovescu, reales coordonator PES activists Timiș!

Alexandru Iovescu, a fost reales să coordoneze și activitatea județeană a organizației PES activists Timiș.

Sâmbătă, 16 septembrie, în prezența a peste 300 de activiști social-democrați prezenți la Muzeul de Transport Public „Corneliu Mikloși” din Timișoara, Iovescu acesta a fost votat în calitatea de coordonator pentru următorii patru ani.

„Voi continua să reprezint această organizație din calitatea de coordonator, una care mă onorează și mă responsabilizează! Le mulțumesc colegilor mei pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat pentru continuarea acestui mandat și pentru promovarea valorilor europene în țara noastră.”, a declarat coordonatorul PES activists Timiș, Alexandru Iovescu.

Din echipa de conducere a organizației fac parte:

  • Vicepreședinți: Abel Țucu, Adrian Lungu, Cristina Kovacs, Ghizela Kanalas, Ionuț Adrian Mițiți, Flavius Stoica;
  • Secretar general: Oana Mirela Marcu;
  • Secretar executiv: Dana Claudia Gheorghian;
  • Membri: Andrei Navrea, Bogdan Vlad Miculescu, Ioan Traian Românu, Raul Valentin Pop, Silviu Dumitrescu, Vlad Selea.

Noua conducere a fost aleasă și în prezența colegilor din PES activists Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Bihor și Dolj.

În cadrul evenimentului a avut loc și conferința „Provocările europene și viziunea social-democrată pentru viitor”. A fost un dialog între societatea civilă și reprezentanți de la cel mai înalt nivel al social-democrației din țara noastră, pentru generarea unor răspunsuri la provocările actuale cu care se confruntă Uniunea Europeană.

Societatea civilă a fost reprezentată în cadrul conferinței de către dr. Alexandru Jădăneanț, decanul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării de la Universitatea de Vest din Timișoara și de profesorul și jurnalistul Marcel Tolcea. Reprezentanții social-democrați au fost președintele PSD Timiș și președinte al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, președintele PES activists România și europarlamentar, Victor Negrescu și secretarul general al PES activists România și secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, Janina Sitaru.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.