Skip to main content

Acorduri de vioară, acordeon și pian în Sinagoga din Cetate, într-un recital cameral!

Sinagoga din Cetate va răsuna în acorduri de vioară, acordeon și pian!

Recitalul cameral are loc mâine, grație colaborării dintre Filarmonica Banatul Timișoara și Asociația A. I. CUZA – Gesellschaft für Literatur, Musik und Kunst e. V. Heidelberg.

Recitalul cameral Europa din Timișoara îi aduce în fața publicului pe Laura Ristic Roman – vioară, Marko Ristic – acordeon și Sorin Petrescu – pian.

Evenimentul are loc de la ora 19:00.

În program, lucrări de: C. Mikuli, H. Lohse, M. Lysenko, G. Mălăncioiu, F. Schubert, B. Ikonomov, P. Machajdik, N. Živković, V. Dinescu, B. Kovács, T. Brediceanu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.