Președintele CJ Timiș, Călin Dobra a votat! Ce mesaj a transmis?

Președintele Consiliului Județean Timiș s-a prezentat la vot, imediat după orele prânzului.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat internat într-un Centru de Îngrijire din județ a dispărut fără urmă! Polițiștii sunt pe urmele lui

Liderul CJT, Călin Dobra a votat la o secție a Liceului Calderon din Timișoara. Acesta a fost singur la vor, familia sa fiind în Lugoj.   

dobra 6                                

Am fost să-mi exercit dreptul democratic de a vota, în urma unui demers consider eu, foarte important, semnat de peste trei milioane de cetățeni și nu pot decât să doresc tuturor să meargă și să-și exercite dreptul  de a vota și sper ca acest demers să fie puse în aplicare modificările pe care ni le dorim”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra după ce a votat.

{gallery}calin dobra referendum{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.