Skip to main content

Președintele CJ Timiș, Călin Dobra a votat! Ce mesaj a transmis?

Președintele Consiliului Județean Timiș s-a prezentat la vot, imediat după orele prânzului.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat internat într-un Centru de Îngrijire din județ a dispărut fără urmă! Polițiștii sunt pe urmele lui

Liderul CJT, Călin Dobra a votat la o secție a Liceului Calderon din Timișoara. Acesta a fost singur la vor, familia sa fiind în Lugoj.   

dobra 6                                

Am fost să-mi exercit dreptul democratic de a vota, în urma unui demers consider eu, foarte important, semnat de peste trei milioane de cetățeni și nu pot decât să doresc tuturor să meargă și să-și exercite dreptul  de a vota și sper ca acest demers să fie puse în aplicare modificările pe care ni le dorim”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra după ce a votat.

{gallery}calin dobra referendum{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.