Skip to main content

Președintele CCIA Timiș, premiată la Gala Femeilor Remarcabile 2024!

În data de 6 iunie, la Palatul Parlamentului din București, Florica Chiriță, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, a fost sărbătorită în cadrul celei de-apatra ediții a Galei Femeilor Remarcabile.

Acest eveniment aduce în prim plan curajul, performanţa și adevăratele valori ale unor femei puternice și excepționale care au reușit să se distingă și să inspire prin realizările lor de-a lungul unor cariere impresionante.

“Este președintele Camerei de Comerț Timiș, singura femeie președinte  din țară,  o forță în promovarea și dezvoltarea afacerilor în regiune, iar sub conducerea domniei sale Camera de Comerț Timiș a devenit un pol de inovare și excelență în afaceri. Pasiune, dedicare, a demonstat că nu există limite atunci când vrei să atingi succesul”, este laudatio rostit de Cătălin Măruță, prezentator al evenimentului alături de Ilinca Vandici.

Premiile oferite au îmbinat cu succes mediul artistic, social și de afaceri din România, celebrând artiste cu cariere impresionante, femei care conduc companii spre succes, eroine din viața de zi cu zi.

Invitații de marcă, muzica bună și atmosfera strălucitoare au făcut ca seara să fie una memorabilă și plină de emoție.

„Mă bucur că în această seară strălucitoare și plină de emoție mă aflu aici, alături de doamnele care au reușit să exceleze și să inspire prin rezultatele lor, femei prețioase și  strălucitoare precum diamantele. Cariera mea a început acum 34 de ani, lucrez la Camera de Comerț de 34 ani și, am reușit, în această perioadă, să aducem Județul Timiș pe locul 2 din punct de vedere economic, la nivel național. Nu știu dacă sunt o femeie puternică și curajoasă, trăsături mai degrabă specifice bărbaților, știu doar că sunt o femeie care prin creativitate, viziune și multă, multă muncă a reușit într-o lume a bărbaților. Mulțumesc pentru apreciere și felicitări pentru un eveniment de poveste, destinat femeilor remarcabile prin unicitate!”, a spus Florica Chiriță.

Evenimentul face parte din cultura Kultho, expresie a respectului față de toate femeile remarcabile și excelenței feminine în toate aspectele vieții.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.