Skip to main content

Cătălin Drulă și-a dat demisia de la șefia USR, după rezultatele slabe din alegeri! Dominic Fritz, în cărți pentru a prelua conducerea partidului

Liderul USR Cătălin Drulă şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al partidului, în urma eșecului în alegeri.

Anunțul vine a doua zi după alegerile locale și europarlamentare.

Cătălin Drulă spune că își asumă acest eșec, iar din această cauză va face un pas înapoi. Drulă a mai adăugat că va convoca alegeri pentru conducerea partidului și că îl ia în calcul pe Dominic Fritz ca interimar.

Rezultatul alegerilor este sub aşteptările pe care le-am avut. (…) Pentru mine, în întreaga mea viaţă asumarea a fost un principiu de bază. Îmi asum acest rezultat. Voi convoca în USR alegeri pentru un nou preşedinte în cel mai scurt timp. Avem oameni şi lideri puternici care pot duce mai departe această construcţie. Mă gândesc aici la Dominic Fritz, un om care a câştigat decisiv votul în Timişoara şi a arătat că PSD şi PNL pot fi înfrânte. E foarte important ca USR să continue, pentru că în această mișcare s-au pus speranțele de modernizare a României”, a declarat Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă a fost ales preşedinte USR în 10 iulie 2022.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.