Skip to main content

Prejudiciu uriaş, creat de doi hoţi care şi-au jefuit vecinii, în preajma Sărbătorilor de Iarnă!

Doi bărbaţi de 37, respectiv 30 de ani, au ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce au dat spargere după spargere, în perioada 20-27 decembrie 2023.

Aceştia au intrat prin efracţie, în gospodăriile a cinci localnici din Moneasa, Almaş, Dulcele, Zibru şi Gurahonţ, judeţul Arad, de unde au furat cazane de ţuică, componente din cupru, scule și canistre cu combustibil.

CITEŞTE ŞI: Păşeşte în noul an, într-o manieră excepţională, alături de actorii de la Teatrul Național din Timişoara, care te aşteaptă cu un spectacol memorabil!

Prejudiciul estimat de oamenii legii se ridică la 20.000 de euro, iar pentru capturarea hoţilor, poliţiştii au descins la cinci adrese.

Au reuşit să probeze că autorii furturilor sunt cei doi bărbaţi din Gurahonţ, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi duşi în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

“Polițiștii secțiilor rurale 9 Sebiș, 10 Gurahonț, Postul de Poliție Vărădia de Mureș, Poliția Municipiului Arad, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, au fost puse în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, la imobile din localitățile Iosășel, Bonțești, Almaș și în municipiul Arad, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie”, transmite IPJ Arad.

Cei doi suspecţi sunt acuzaţi de furt calificat şi, cel mai probabil, îşi vor petrece Revelionul, în spatele gratiilor.

CITEŞTE ŞI: Programul marilor magazine, pentru zilele următoare! Vezi aici unde îţi poţi face cumpărăturile

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.