Skip to main content

Prejudiciu uriaş, creat de doi hoţi care şi-au jefuit vecinii, în preajma Sărbătorilor de Iarnă!

Doi bărbaţi de 37, respectiv 30 de ani, au ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce au dat spargere după spargere, în perioada 20-27 decembrie 2023.

Aceştia au intrat prin efracţie, în gospodăriile a cinci localnici din Moneasa, Almaş, Dulcele, Zibru şi Gurahonţ, judeţul Arad, de unde au furat cazane de ţuică, componente din cupru, scule și canistre cu combustibil.

CITEŞTE ŞI: Păşeşte în noul an, într-o manieră excepţională, alături de actorii de la Teatrul Național din Timişoara, care te aşteaptă cu un spectacol memorabil!

Prejudiciul estimat de oamenii legii se ridică la 20.000 de euro, iar pentru capturarea hoţilor, poliţiştii au descins la cinci adrese.

Au reuşit să probeze că autorii furturilor sunt cei doi bărbaţi din Gurahonţ, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi duşi în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

“Polițiștii secțiilor rurale 9 Sebiș, 10 Gurahonț, Postul de Poliție Vărădia de Mureș, Poliția Municipiului Arad, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, au fost puse în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, la imobile din localitățile Iosășel, Bonțești, Almaș și în municipiul Arad, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie”, transmite IPJ Arad.

Cei doi suspecţi sunt acuzaţi de furt calificat şi, cel mai probabil, îşi vor petrece Revelionul, în spatele gratiilor.

CITEŞTE ŞI: Programul marilor magazine, pentru zilele următoare! Vezi aici unde îţi poţi face cumpărăturile

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.