Skip to main content

Păşeşte în noul an, într-o manieră excepţională, alături de actorii de la Teatrul Național din Timişoara, care te aşteaptă cu un spectacol memorabil!

Dacă nu ai încă planuri pentru noaptea de Revelion, reprezentanţii Teatrului Național Timișoara te așteaptă cu brațele deschise pentru a sărbători finalul anului 2023 într-un mod cu totul special.

Evenimentul reprezintă și încheierea programului cultural TM2023, marcând într-un mod festiv această etapă importantă la Teatrul Național „Mihai Eminescu”.

Dacă în mijlocul lunii februarie TNTm a deschis Anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023 cu spectacolul „Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese”, acum, la finalul anului, se va încheia cu aceeași producție remarcabilă.

Reprezentanții Teatrului anunță un final simbolic pentru anul 2023 și îi invită pe toți timișoreni să înceapă petrecerea de Revelion într-un mod memorabil la Teatrul Național.

Spectacolul „Povestea acelor oameni” este semnat de Radu Iacoban, care se ocupă și de regia artistică.

Evenimentul va avea loc mâine, la Sala 2 a Teatrului Național, începând cu ora 19, iar biletele pentru această experiență culturală unică sunt disponibile pe www.tntm.ro și la Agenția de Bilete „Mărășești”, situată pe str. Mărășești nr. 2, între orele 11 – 19, sau prin telefon la 0256 201 117.

Această reprezentație de excepție este felul în care Teatrul Național din Timișoara, prin vocile talentate ale actorilor săi, Claudia Ieremia, Romeo Ioan, Ion Rizea, Andrei Chifu, Flavia Giurgiu, Alina Ilea și Matei Chioariu, transmite urări speciale de sărbători.

Mesajul lor este simplu și profund: să iubim, să visăm, să împărtășim și să primim, să fim alături și să avem încredere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.