Skip to main content

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Iar prin votul unei majorități politice formată din PSDPNL, AUR, Șoșoacă și alți sateliți precum Pro România și partidul lui Dan Voiculescu, decizia Biroului Electoral Municipal a fost anulată.

Reamintim că în Birourile electorale, pe lângă magistrați și experți sunt reprezentanți ai partidelor politice.

Argumentul șocant este că ˝nu a reieşit din probele prezentate faptul că afişele candidatului PSD-PNL ar fi fost aplicate peste afişele electorale ale candidatului USR, afişele ambilor candidați regăsindu-se pe panourile electorale din aceleaşi locație˝.

USR a prezentat și Birourilor electorale și publicului prin fotografii și filmări faptul că echipa Robu a lipit afișele peste cele ale lui Dominic Fritz și Alianța Timișoara Unită.

Dar pentru că USR nu a vrut să încalce legea, echipa lui Dominic Fritz nu a dezlipit afișele lui Nicolae Robu puse peste cele ale candidatului Alianței Timișoara Unită Unită pentru că le-ar fi distrus.

Așa că a lipit încă o dată afișe vizibile cu Dominic Fritz pe panourile unde acestea au fost acoperite cu afișele lui Nicolae Robu.

Motivul cu care PSDPNL și AUR au anulat decizia de sancționare a fost tocmai faptul că pe panourile respective sunt și afișele lui Dominic Fritz, deci Nicolae Robu nu a încălcat legea. Complet absurd!

De partea legii, dar în minoritate, au fost, pe lângă reprezentantul USR, președintele și locțiitorul Biroului Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş, precum și reprezentantul Autorității Electorale Permanente.

Iată cum prin votul politic al PSDPNL, AUR, SOS și al sateliților politici legea a fost încălcată și lui Nicolae Robu i s-a permis să lipească afișe peste ale contracandidaților, când are chef.

Dacă pentru un lucru atât de mic PSDPNL s-au unit cu AUR și cu SOS, vă imaginați ce se va întâmpla în viitorul Consiliul Local dacă timișorenii votează pentru aceste două formațiuni politice.

Vor forma o majoritate politică împreună și vor bloca toate reformele inițiate de Dominic Fritz și Alianța Timișoara Unită.

Comandat de FORŢA DREPTEI FILIALA JUDEŢEANĂ TIMIŞ

Executat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL

Cod mandatar financiar: 21240063

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.