Skip to main content

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Proiectul prevede înfiinţarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea şi gestionarea în comun a serviciului de salubrizare şi este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel nr. PNRR/2022/C3/S/I.1.A.

Componenta de management al deşeurilor face parte din Pilonul I. Tranziție verde, iar obiectivul este accelerarea procesului de extindere și modernizare a sistemelor de gestionare a deșeurilor în România, cu accent pe colectarea separată, măsuri de prevenție, reducere, reutilizare și valorificare în vederea conformării cu directivele aplicabile și tranziției la economie circulară.

Obiectivul specific al proiectului este dezvoltarea unui management al deșeurilor eficient, prin suplimentarea capacităților de colectare separată, pregătire pentru reutilizare și valorificare a deșeurilor în vederea continuării procesului de conformare cu prevederile directivelor specifice și a tranziției la economia circulară.

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 19.154.565,00 lei, sumă la care se adaugă TVA în valoare de 3.639.367,35 lei. Investiţia prevede înfiinţarea unor centre de colectare cu aport voluntar în următoarele localităţi din judeţul Timiş: UAT Peciu Nou, sat Giarmata-Vii, UAT Ghiroda, UAT Biled, UAT Tomnatic şi UAT Topolovățu Mare.

Centrul de colectare cu aport voluntar din comuna Peciu Nou, judeţul Timiş, va fi construit pe o suprafaţă de teren de 3.100 mp, iar valoarea investiţiei este de 3.830.913 lei fără TVA.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.