Skip to main content

Acțiune de suflet a polițiștilor de la Protecția Animalelor! Au salvat un pui de vulpe de la moarte sigură

Polițiștii de la Protecția Animalelor au intervenit pentru salvarea unui pui de vulpe rănit.

Oamenii legii au fost alertați de către proprietarul unei casei, din municipiul Arad, despre faptul că, în curtea sa, a găsit un puiuț de vulpe, cu semne de boală.

Ajunși la fața locului, echipajul de la Biroul pentru Protecția Animalelor au dat de urma animăluțului, stabilind că într-adevăr acesta se afla într-o stare de pericol, prezentând urme de malnutriție.

Ulterior, puiul de vulpe a fost predat reprezentanților Parcului Natural Lunca Mureșului Arad, pentru îngrijirea medicală necesară, urmând ca acesta să fie eliberat în natură, după vindecare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.