Prăpăd pe şosele! Sute de şoferi, amendaţi în doar două zile!

Timp de două zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ şi au prins sute de şoferi încălcând normele rutiere.

Poliţiştii au întocmit şi 12 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 426 sancţiuni contravenţionale, 144  dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 90 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute 31 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 6  certificate de înmatriculare.

Au fost sancţionaţi şi 13 pietoni care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.