Skip to main content

La Timişoara se aleargă împotriva cancerului! Implică-te şi tu şi înscrie-te la Timotion!

În data de 22 aprilie 2018, la Timișoara, va avea loc evenimentul caritabil de alergare Timotion.

CITEŞTE ŞI: Accident grav pe o șosea din vestul țării, soldat cu opt victime, dintre care patru minori

Pentru al treilea an consecutiv Asociația Little People invită comunitatea locală la implicare activă, cu scopul susținerii copiilor bolnavi și a tinerilor supraviețuitori de cancer. Înregistrarea la acest eveniment este încă deschisă și se poate face accesând: https://www.timotion.ro/inregistrare/. 

Fiecare kilometru parcurs de alergătorii susținători înseamnă pentru asociație o oră câștigată în spital alături de copiii bolnavi de cancer. Prin ”Cursa împotriva cancerului”, atât pacienții cât și aparținătorii internați în cadrul secție de oncohematologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ,,Louis Țurcanu din Timișoara vor beneficia de îngrijire specializată, de suport informațional și de un sprijin psihologic din partea unei echipe dedicate formate din specialiști Little People și voluntari pregătiți în vederea realizării intervențiilor terapeutice. 

Sorina, este una dintre tinerele supraviețuitoare de cancer care a decis să alerge în această cursă, încurajând copiii din spital prin propriul exemplu de reușită asupra bolii și pe alergători cu forța de a transmite comunității că alergarea poate fi o dovadă de solidaritate. ,,Voi alerga la Timotion ca să susțin minunatele proiecte desfășurate de Little People în spital, pentru copiii care trec prin tratament, și ,în afara spitalului, pentru supraviețuitori. Îi iubesc pe cei de la Little People de când i-am cunoscut. Din toamna lui 2011, când am participat la prima mea tabără de vară a clubului Temerarii, ca supraviețuitor de cancer. De atunci, familia mea s-a mărit considerabil fiindcă am întâlnit acolo oameni cu trecut asemănător mie, care m-au învățat cum să-mi vindec sufletul și cum să îmi îmbrățișez, cu brațele larg deschise, sănătatea recâștigată printr-o luptă dură. Vreau să alerg fiecare metru bucurându-mă că pot să mă implic și zâmbind Cerului pentru lupta mea cucerită!”.

Alergarea Sorinei poate fi susținută la https://www.timotion.ro/proiecte-2018/little-people-cursa-impotriva-cancerului/#make-donation

Cei care nu vor avea posibilitatea să alerge la acest eveniment își pot exprima susținerea din orice localitatea a țării, în orice moment al anului, prin intermediul unui sms la 8844 cu mesajul CANCER.

CITEŞTE ŞI: Agent șef-adjunct al Poliției de Frontieră, arestat pentru luare de mită

Pentru detalii suplimentare despre eveniment și despre activitatea Asociației Little People România vă stăm la dispoziție – email laura@thelittlepeople.ro / telefon 0758105141.

Timotion este un eveniment cu și despre Comunități active și solidare. Mulțumim Fundației Comunitare Timișoara și Clubului Sportiv Alergotura pentru oportunitatea de a fi parte la acest eveniment.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.