La Timişoara se aleargă împotriva cancerului! Implică-te şi tu şi înscrie-te la Timotion!

În data de 22 aprilie 2018, la Timișoara, va avea loc evenimentul caritabil de alergare Timotion.

CITEŞTE ŞI: Accident grav pe o șosea din vestul țării, soldat cu opt victime, dintre care patru minori

Pentru al treilea an consecutiv Asociația Little People invită comunitatea locală la implicare activă, cu scopul susținerii copiilor bolnavi și a tinerilor supraviețuitori de cancer. Înregistrarea la acest eveniment este încă deschisă și se poate face accesând: https://www.timotion.ro/inregistrare/. 

Fiecare kilometru parcurs de alergătorii susținători înseamnă pentru asociație o oră câștigată în spital alături de copiii bolnavi de cancer. Prin ”Cursa împotriva cancerului”, atât pacienții cât și aparținătorii internați în cadrul secție de oncohematologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ,,Louis Țurcanu din Timișoara vor beneficia de îngrijire specializată, de suport informațional și de un sprijin psihologic din partea unei echipe dedicate formate din specialiști Little People și voluntari pregătiți în vederea realizării intervențiilor terapeutice. 

Sorina, este una dintre tinerele supraviețuitoare de cancer care a decis să alerge în această cursă, încurajând copiii din spital prin propriul exemplu de reușită asupra bolii și pe alergători cu forța de a transmite comunității că alergarea poate fi o dovadă de solidaritate. ,,Voi alerga la Timotion ca să susțin minunatele proiecte desfășurate de Little People în spital, pentru copiii care trec prin tratament, și ,în afara spitalului, pentru supraviețuitori. Îi iubesc pe cei de la Little People de când i-am cunoscut. Din toamna lui 2011, când am participat la prima mea tabără de vară a clubului Temerarii, ca supraviețuitor de cancer. De atunci, familia mea s-a mărit considerabil fiindcă am întâlnit acolo oameni cu trecut asemănător mie, care m-au învățat cum să-mi vindec sufletul și cum să îmi îmbrățișez, cu brațele larg deschise, sănătatea recâștigată printr-o luptă dură. Vreau să alerg fiecare metru bucurându-mă că pot să mă implic și zâmbind Cerului pentru lupta mea cucerită!”.

Alergarea Sorinei poate fi susținută la https://www.timotion.ro/proiecte-2018/little-people-cursa-impotriva-cancerului/#make-donation

Cei care nu vor avea posibilitatea să alerge la acest eveniment își pot exprima susținerea din orice localitatea a țării, în orice moment al anului, prin intermediul unui sms la 8844 cu mesajul CANCER.

CITEŞTE ŞI: Agent șef-adjunct al Poliției de Frontieră, arestat pentru luare de mită

Pentru detalii suplimentare despre eveniment și despre activitatea Asociației Little People România vă stăm la dispoziție – email laura@thelittlepeople.ro / telefon 0758105141.

Timotion este un eveniment cu și despre Comunități active și solidare. Mulțumim Fundației Comunitare Timișoara și Clubului Sportiv Alergotura pentru oportunitatea de a fi parte la acest eveniment.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.