Skip to main content

Prăpăd făcut de un tânăr beat şi fără permis de conducere, după ce a intrat în casa unui vecin, în toiul nopţii

Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut de poliţişti, pentru o serie lungă de infracţiuni comise în miez de noapte.

Bine băut, individul a sărit gardul şi a intrat în curtea unui vecin din localitatea Tăşad, judeţul Bihor, iar de aici, a mers direct în casă.

A găsit cheile de la maşina parcată în curte, a urcat la volan şi dus a fost.

Călătoria lui s-a întrerupt brusc, după un accident rutier provocat chiar de tânărul şofer, care a pierdut controlul asupra autoturismul şi s-a răsturnat pe marginea drumului.

Poliţştii care ajuns de urgenţă la faţa locului, au constatat că acesta nu avea permis de conducere şi, în pls, era şi băut bine.

Acum, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru violare de domiciliu, furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis, conducere sub influența alcoolului, distrugere din culpă și furt calificat.

A fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi dus în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.