Skip to main content

Tânără dispărută de mai bine de două săptămâni! Familia este disperată și cere ajutor tuturor pentru a o găsi

O tânără de 21 de ani a dispărut încă din 27 mai, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Tatăl său a alertat poliția și speră că fiica sa va fi adusă în siguranșă înapoi acasă, cât mai curând.

„În data de 10 iunie 2024, în jurul orei 16:20, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a reclamat  faptul că, fiica sa, Tomiță Ionela Maria, în vârstă de 21 ani, din Hunedoara, în data de 27 mai 2024, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, transmite IPJ Hunedoara.

Tânăra are următoarele semnalmente: înălțime de aproximativ 1.50 m, păr negru până la umeri, ochi căprui, ten măsliniu, aproximativ 50 kg., iar ca semne particulare are un tatuaj pe antebrațul stâng.

 Când a fost văzută ultima oară, Ionela purta următoarele articole vestimentare: tricou crem, blue-jeans și pantofi sport de culoare albă.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au căutat-o în toate locurile în care ar fi putut fi, însă fără niciun rezultat până acum, iar tânăra a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii persoanei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.