Skip to main content

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

Această campioană a început să-și contureze drumul în gimnastică sub îndrumarea antrenorilor Mariana Tomceanu și Marcel Benea, în cadrul proiectului TTVC – „Țară, țară, vrem campioane!”, coordonat de către experții în gimnastică națională, Mariana Bitang și Octavian Bellu.

Povestea Amaliei este una de muncă asiduă și iubire pentru sportul Nadiei. Cu modestie și semeție în același timp, Ghigoarță a reușit să atragă atenția și să se facă remarcată în competițiile de prestigiu.

În prezent, Amalia face parte din Lotul Olimpic de Gimnastică Artistică de la Deva, unde se antrenează alături de o echipă de antrenori tricolori și internaționali de excepție.

Palmaresul său vorbește de la sine, confirmând excelența și dedicarea. Participarea la Campionatele Mondiale de la Anwers, Belgia, și calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Paris reprezintă doar două dintre numeroasele realizări ale Amaliei.

Dominând finalele pe bârnă și la sol în concursurile internaționale din Belgia, Franța și Grecia, tânăra gimnastă demonstrează că munca și determinarea aduc rezultate remarcabile.

Povestea lui Amalia Ghigoarță nu este doar despre reușite sportive, ci și despre forța de caracter și implicarea în comunitate.

Această tânără campioană reprezintă un exemplu inspirațional pentru cei care se confruntă cu provocări, dovedind că dedicația și pasiunea pot transforma visurile în realitate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.