Skip to main content

„Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese” a ajuns la Chișinău

„Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese” este un spectacol care, exact așa cum spune titlul, adună oamenii în jurul său.

În această seară este vorba despre publicul Reuniunii Teatrelor Naționale, festival organizat de Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău.

CITEŞTE ŞI: Timişoara scapă de carantina de weekend, momentan! A fost mărit pragul, la 6 la mie! Persoanele vaccinate pot circula liber oricând

Teatrul Național din Timișoara a fost invitat să participe cu „Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese” de Radu Iacoban la acest festival în cadrul căruia își dau întâlnire cele mai reprezentative spectacole ale unor teatre din România și Republica Moldova.

Spectacolul Teatrului Național concentrează, între hohotul de râs și lacrimi, o lume în care ne recunoaștem cu toții și, de asemenea, ne readuce aminte că există dreptate pentru toată lumea, că între oameni este loc de conflict, dar și de iubire, de tristețe, dar și de contemplare. 

Prezența spectacolului la Reuniunea Teatrelor Național de la Chișinău duce mai departe fireasca recunoaștere a unui spectacol relevant pentru teatrul românesc, statut confirmat de premiul UNITER pentru cel mai bun actor într-un rol secundar acordat lui Ion Rizea pentru rolul din acest spectacol. Suntem alături de echipa artistică a spectacolului – actorii Ion Rizea, Claudia Ieremia, Romeo Ioan, Andrei Chifu, Mălina Manovici, Alina Ilea și Matei Chioariu, regizorul Radu Iacoban, scenograful Tudor Prodan și sound designerul Sebastian Hamburger, cu certitudinea că festivalul va înregistra în această seară unul dintre momentele sale memorabile„, transmit reprezentanţii Teatrului din Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Încă o zi cu peste 7.000 de cazuri de COVID! Numai în Timiş sunt aproape 500

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.