Skip to main content

Potop de reclamații, privind drumurile județene din Timiș! Cum vrea vicepreședintele CJ, Alexandru Iovescu, să elimine riscul uriaș de producere a accidentelor

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

Deși rețeaua de drumuri județene din județul Timiș are peste 1.200 de kilometri, administratorul acesteia nu are un plan clar pentru remedierea problemelor care apar.

O spune vicepreședintele Consiliului Județean, Alexandru Iovescu, care se declară dezmagit de ceea ce a preluat de la administrația Nica.

„Am găsit o grămadă de petiții venite de la cetățeni și sesizări de la Poliția Rutieră, legate de gropi, semnalizare și peisagistica de pe marginea drumurilor. Le-am cerut colegilor de la Drumuri să nu mai intervenim doar pentru că ne solicită cetățenii. Este nevoie de responsabilitate maximă și de o radiografie lunară a situației drumurilor județene”, a declarat Iovescu, la Sursa de Vest fără Filtru.

Acesta a subliniat necesitatea unei abordări proactive, care să includă monitorizarea periodică a stării drumurilor și intervenții rapide pentru rezolvarea problemelor identificate, înainte ca acestea să pună în pericol siguranța traficului.

În plus, instituția va pune un accent mai mare pe prevenție, asigurându-se că lipsurile legate de semnalizare sau riscurile cauzate de copacii uscați sunt remediate înainte de producerea unor eventuale accidente.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

Misiunea Economică și Comercială a Israelului la București și Ambasada Statului Israel în România, în colaborare cu partenerul strategic Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizează un seminar online axat pe tehnologii agricole destinate celor care cultivă legume, fructe și flori în seră, sub genericul „Tehnologii israeliene pentru sere și solarii”.
MoneyGram, companie de tehnologie financiară ce oferă soluții de plăți și servicii financiare globale lansează aplicația Money Transfers în România.
Primăria Timișoara vrea să reconfigureze zona de vis-a-vis de Gara de Nord din Timișoara, pentru a îmbunătăți percepția celor care vin în oraș, cu trenul.
Terenuri de tenis, de fotbal, săli de gimnastică și scrimă, patinoar, piste de alergare, patinoar, o scenă uriașă pentru concrete,  un skate-park și multe alte facilități, întinse pe o suprafață de 16 hectare de teren.
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara a făcut o analiză a costurilor și a beneficiilor serviciului TroTM, iar când a tras linie, a decis că cel mai bine este să îl închidă.