Skip to main content

Portretul robot al criminalului care a omorât doi bătrâni din Timișoara! Poliția cere ajutor pentru capturarea lui

Polițiștii timișeni au făcut public portretul robot al bărbatului care a ucis cu sânge rece doi bătrâni, soț și soție, din Timișoara.

Crima oribilă s-a petrecut noaptea trecută, într-un apartament din centrul orașului. Bărbatul a intrat peste cei doi bătrâni, i-a bătut cu cruzime, apoi i-a înjunghiat de mai multe ori.

Din primele informaţii, el ar fi acţionat la pont, pentru că exact în ziua dublei crime, femeia care a fost ucisă şi care era administrator al blocului în care locuia, a încasat cheltuielile.

Avea peste 10.000 de lei în apartament, bani care au fost furaţi de ucigaşul cu sânge rece.

Individul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă, iar oamenii legii fac apel la cetăţeni, pentru găsirea lui. Astfel că au realizat și un portret robot care a fost dat publicității.

Bărbat are aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă (purta un bandaj improvizat).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.