Skip to main content

Pompierii continuă căutările pe râul Mureș pentru găsirea fetiței de 7 ani! Participă și voluntarii din Olanda, dar și cei din zonă

Căutări disperate, pentru găsirea fetiţei care a dispărut în tragedia din zona Periam Port.

Pompierii timișeni și arădeni s-au mobilizat încă de la începutul acestei luni pentru căutarea persoanelor dispărute pe râul Mureș după ce o barcă în care erau 12 persoane s-a răsturnat în zona Periam Port.

Patru persoane au fost date dispărute, doi adulți și doi copii. Până acum, pompierii au găsit trupurile celor doi bărbați în zona Igriș, și al unui băiat de 11 ani, în zona Mako din Ungaria. Este dispărută în continuare o fetiță de 7 ani.

Pentru găsirea acesteia, pompierii timișeni și arădeni au primit sprijin din partea voluntarilor. Ieri o echipă din Olanda de 10 scafandri și cinci câini de căutare cadavre pe apă a ajuns în Timiș pentru a ajuta la găsirea fetiței.

Astăzi căutările au început din nou, iar la căutări participă și voluntari din zona Periam, iar după amiază va ajunge și o echipă din Bihor, cu trei drone pentru căutări.

Astăzi, 20 mai, în sprijinul pompierilor și scafandrilor timișeni și arădeni, voluntarii sosiți din Olanda continuă căutările pe râul Mureș. Lor li s-au alăturat și pompierii voluntari ai comunei Periam. În cea de-a doua parte a zilei, 3 voluntari ai Asociației Salvadrone Bihor sosesc în Periam Port, de unde vor lansa 3 drone pentru căutări”, transmite ISU Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.