Skip to main content

George Simion, la Timișoara: Toate firmele din județ sunt ale lui Simonis și ale lui Grindeanu!

Partidul AUR și-a prezentat programul de guvernare, astăzi la Timișoara!

Acesta este structurat în 15 puncte după cum urmează:

 • 1 Românii demni în Europa și în lume
 • 2 Reducerea taxării muncii și a companiilor, optimizare fiscală, simplificare, predictibilitate și debirocratizare a statului
 • 3 Valorificarea interesului românilor, a resurselor naturale și a companiilor strategice
 • 4 Asigurarea securității energetice și reindustrializarea României
 • 5 Fabricat în România
 • 6 Oprirea declinului demografic – încurajarea natalității și a familiei
 • 7 Sănătatea națiunii
 • 8 Cum arată astăzi școala, va arăta mâine țara
 • 9 Uniți de la nord la sud, de la est la vest
 • 10 Eficientizarea administrativă: Guvern suplu și puternic și parlament cu maxim 300 de parlamentari
 • 11 Domnia legii
 • 12 Ocrotirea celor vulnerabili
 • 13 România – țara agriculturii și turismului
 • 14 Renașterea statului românesc și a gospodăriei țărănești
 • 15 Protejarea identității și a mediului nostru natural

George Simion, liderul AUR a avut un discurs populist, ca de obicei, în care a aminitit despre condițiile grele de viață ale românilor, blamându-i pe toți cei care au fost la guvernare în ultimele trei decenii.

Acesta a mai vorbit despre firmele care nu se pot dezvolta din cauza politicilor economice care le pun bețe în roate antreprenorilor, dar și de faptul că sistemul sanitar este unul mediocru din cauza lipsei investițiilor.

Am stat de vorbă, aseară, cu un antreprenor de aici, din Timișoara, care și-a arătat deschiderea față de noi. Mai departe nu se poate, pentru că toate firmele din județ sunt ale lui Grindeanu și ale lui Simonis. E timpul să punem piciorul în prag și de aceea întindem mâna către voi pentru a ne fi parteneri și pentru ca împreună să schimbăm lucrurile. M-am săturat să aud, în toate instituțiile statului, în fiecare loc unde mă duc ”nu se poate”! Noi putem! Acesta este mesajul cu care vrem să plecați de aici și sper că vă vom convinge de asta”, a declarat George Simion la congresul AUR de la Timișoara.

La congresul de la Timișoara au participat și reprezentanți ai Partidului Republican, care s-a aliat cu AUR și Partidul Alianţa Naţional Ţărănistă pentru alegerile din 2024.

Toate partidele aveau programe frumos împachetate în laboratoarele lor proprii, le livrau frumos publicului, pentru a minți frumos. Nu se țineau nici de 1% din ce scriau acolo și pe urmă nu răspundea nimeni. AUR vine și prezintă în fața poporului un draft de program de guvernare, la care fiecare cetățean, fiecare antreprenor, fiecare economist, fiecare jurist, fiecare avocat, fiecare notar fiecare simplu cetățean poate să își aducă contribuția, pentru ca în momentul în care se ajunge la guvernare să avem exact ceea ce își doresc românii și de aia să se țină pas cu pas, nu cum spune președintele și mințea poporul. Statul trebuie să devină un partener al antreprenorilor, al cetățenilor, al pensionarilor, al elevilor, al fiecărui cetățean, nu să fie un dușman al poporului cum s-a întâmplat de ani de zile, în mod special după 1989”, a declarat Marian Cucșa, liderul republicanilor.

Sala în care a avut loc congresul AUR a fost plină. Printre personalitățile remarcate se numără Filip Stancu, fost șef al Poliției Rutiere Timiș, medicul ATI – Ciprian Gândac, fostul fotbalist, Valentin Velcea – director tehnic ACS Poli, campionul MMA – Alin Chirilă sau Alin Bagiu, soțul Nicoletei Voica.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.