Skip to main content

George Simion, la Timișoara: Toate firmele din județ sunt ale lui Simonis și ale lui Grindeanu!

Partidul AUR și-a prezentat programul de guvernare, astăzi la Timișoara!

Acesta este structurat în 15 puncte după cum urmează:

 • 1 Românii demni în Europa și în lume
 • 2 Reducerea taxării muncii și a companiilor, optimizare fiscală, simplificare, predictibilitate și debirocratizare a statului
 • 3 Valorificarea interesului românilor, a resurselor naturale și a companiilor strategice
 • 4 Asigurarea securității energetice și reindustrializarea României
 • 5 Fabricat în România
 • 6 Oprirea declinului demografic – încurajarea natalității și a familiei
 • 7 Sănătatea națiunii
 • 8 Cum arată astăzi școala, va arăta mâine țara
 • 9 Uniți de la nord la sud, de la est la vest
 • 10 Eficientizarea administrativă: Guvern suplu și puternic și parlament cu maxim 300 de parlamentari
 • 11 Domnia legii
 • 12 Ocrotirea celor vulnerabili
 • 13 România – țara agriculturii și turismului
 • 14 Renașterea statului românesc și a gospodăriei țărănești
 • 15 Protejarea identității și a mediului nostru natural

George Simion, liderul AUR a avut un discurs populist, ca de obicei, în care a aminitit despre condițiile grele de viață ale românilor, blamându-i pe toți cei care au fost la guvernare în ultimele trei decenii.

Acesta a mai vorbit despre firmele care nu se pot dezvolta din cauza politicilor economice care le pun bețe în roate antreprenorilor, dar și de faptul că sistemul sanitar este unul mediocru din cauza lipsei investițiilor.

Am stat de vorbă, aseară, cu un antreprenor de aici, din Timișoara, care și-a arătat deschiderea față de noi. Mai departe nu se poate, pentru că toate firmele din județ sunt ale lui Grindeanu și ale lui Simonis. E timpul să punem piciorul în prag și de aceea întindem mâna către voi pentru a ne fi parteneri și pentru ca împreună să schimbăm lucrurile. M-am săturat să aud, în toate instituțiile statului, în fiecare loc unde mă duc ”nu se poate”! Noi putem! Acesta este mesajul cu care vrem să plecați de aici și sper că vă vom convinge de asta”, a declarat George Simion la congresul AUR de la Timișoara.

La congresul de la Timișoara au participat și reprezentanți ai Partidului Republican, care s-a aliat cu AUR și Partidul Alianţa Naţional Ţărănistă pentru alegerile din 2024.

Toate partidele aveau programe frumos împachetate în laboratoarele lor proprii, le livrau frumos publicului, pentru a minți frumos. Nu se țineau nici de 1% din ce scriau acolo și pe urmă nu răspundea nimeni. AUR vine și prezintă în fața poporului un draft de program de guvernare, la care fiecare cetățean, fiecare antreprenor, fiecare economist, fiecare jurist, fiecare avocat, fiecare notar fiecare simplu cetățean poate să își aducă contribuția, pentru ca în momentul în care se ajunge la guvernare să avem exact ceea ce își doresc românii și de aia să se țină pas cu pas, nu cum spune președintele și mințea poporul. Statul trebuie să devină un partener al antreprenorilor, al cetățenilor, al pensionarilor, al elevilor, al fiecărui cetățean, nu să fie un dușman al poporului cum s-a întâmplat de ani de zile, în mod special după 1989”, a declarat Marian Cucșa, liderul republicanilor.

Sala în care a avut loc congresul AUR a fost plină. Printre personalitățile remarcate se numără Filip Stancu, fost șef al Poliției Rutiere Timiș, medicul ATI – Ciprian Gândac, fostul fotbalist, Valentin Velcea – director tehnic ACS Poli, campionul MMA – Alin Chirilă sau Alin Bagiu, soțul Nicoletei Voica.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.