Skip to main content

Polițistul de frontieră timișorean, Adrian Lungu, campion balcanic la fitness!

Un polițist de frontieră timișorean este din campion balcanic la fitness.

La competiția internaţională, cea mai importantă pentru lumea fitnessului din Europa de Est și anume Campionatul Balcanic 2024, organizată de Federația Română de Culturism și Fitness, la care au participat doar campionii naționali din 10 țări, a concurat și polițistul de frontieră timișorean, Adrian Lungu.

La finalul competiției, polițistul timișorean a obținut din nou marele trofeu. Acesta are în palmeres două titluri de Campion Balcanic,  trei titluri de Vicecampion Balcanic si un titlu de Campion Balcanic Absolut (câștigător tuturor categoriilor) la culturism masters.

Rezultatele obținute au fost peste așteptările noastre, în total am obținut 6 medalii: 3 aur și 3 argint. A fost cea mai grea pregătire din 18 ani de când concurez și cu siguranță singur nu aș fi reușit să duc până la capăt pregătirea fără susținerea continuă a soției mele” a declarat polițistul de frontieră Adrian Lungu.

Așadar, polițistul timișorean este dublu campion balcanic la master, triplu vicecampion balcanic la seniori și campion balcanic absolut la categoriile culturism și classic physique.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.